Mireseerdhet! ANDE-LM® Agjensi Private per Punesim dhe Edukim

Miresevini ne faqen zyrtare elektronike te Agjensise Private te Punesimit ANDE-LM®.
 
Misioni yne eshte permiresimi i kualitetit ne ofrimin e sherbimeve te Punesimit - Internship.it - Edukimit dhe Konsulences se ofruar individeve dhe kompanive.  Urojme t'ju sherbejme me mire dhe te permbushim kerkesat tuaja.  

Nese e vizitoni per here te pare faqen tone: ANDE-LM®  eshte e njohur si Agjensi  Private Punesimi dhe perfshin ne kete term sherbimet e rekrutimit, selektimit, vleresimit te personelit, testimit profesional dhe psikosocial, trajnime profesionale dhe administrim/ofrim te programeve internship profesional per te sapodiplomuar ose profesioniste te rinj.
 
Me Partnere qe  kalojne kufijte e Shqiperise, mundesojme programe ne cdo cep te botes (mbi 217 shtete) per te gjitha moshat. Programet tona jane te larmishme sa jane edhe nevojat e kerkesat e Klienteve tane.
 
Ne agjensine ANDE-LM®  do te gjeni sherbime per  Studime jashte vendit – Punesim, brenda dhe jashte vendit – Konsulence organizative per Standartet ISO, HACCP, etj. – Ndermjetesim – Stazhe pune (Internship), -  Trajnime  - Konsulence Karriere - Vleresime Personeli dhe Testime Profesionale, Gjuhesore, Psikosociale - etj. 
 
KUJDES: Aktiviteti yne kerkon qe ne te vendosemi ne kontakt me te dhena personale te shume individeve. Detyra jone qendron ne perpunimin, ruatjen dhe modifikimin e te dhenave tuaja personale me qellim ofrimin e sherbimit te punesimit/edukimit/internshipit apo konsulences.
Kerkojme paraprakisht pelqimin tuaj ne vullnet te lire per depozitimin e te dhenave personale prane shoqerise ANDE-LM.
 
Ju lutemi te informoheni paraprakisht mbi te drejtat tuaja duke klikuar ketu.

Njihuni me ofertat tona! Me siguri dicka do te perfitoni edhe ju...

Newsletter

Anėtarsimet

Partnerėt